29 Νοεμβρίου 2007

τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

βαρέθηκα... ίσως γι αυτό και έχω τελευταία αυτή την αποκλειστική ενασχόληση με την φωτογραφία... οτιδήποτε άλλο προϋποθέτει τον λόγο... με τον εαυτό ή με άλλους... βαρέθηκα τις ατέρμονες συζητήσεις... κατάληξη?... πάντα η ίδια... βαδίζουμε μόνοι... μόνοι και χαμένοι...

... θέλω να ακούσω γι αλλαγή... την σιωπή.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

6 Comments:

ο Anonymous Ανώνυμος ειπε...

Οταν "βαδιζουμε μονοι" απο επιλογη ειναι καλο...Σημαινει οτι ξερουμε τι θελουμε , σημαινει οτι δεν μας νοιαζουν οι ασχετοι τι λενε και τι κανουν μονο αυτοι που αγαπαμε, και κανουμε οτι θεωρουμε σωστο.Κανεις δεν λεει οτι ειναι ευκολο ομως...Οσο και χαμενος να μοιαζεις παντα ξερεις που εισαι ,ειναι η διαφορα του να πηγαινεις φουλ στο γκρεμο απο τον δρομο και του να πηγαινεις απο το επικινδυνο μονοπατακι διπλα που σε βγαζει στη θαλασσα..
:)

29 Νοε 2007, 1:54:00 π.μ.  
ο Blogger gaidara ειπε...

σματς :)

29 Νοε 2007, 11:07:00 π.μ.  
ο Blogger Διαστημόγατο ειπε...

...η φωτογραφία σου είναι ακριβώς οι σκέψεις μου...

29 Νοε 2007, 1:17:00 μ.μ.  
ο Blogger gaidara ειπε...

κοριτσάκι αυτό σημαίνει ότι είσαι κουρασμένη και γεμάτη σκέψεις για τους ανθρώπους?... γι ακόμη μια φορά είμαστε στα ίδια!
ΦΙΛΙΑ!!!

29 Νοε 2007, 4:29:00 μ.μ.  
ο Blogger philos ειπε...

Με τις φωτογραφίες και τους τίτλους που χρησιμοποιείς μιλάς μέσα μου πολύ περισσότερο από δεκάδες κείμενα που διαβάζω δεξια και αριστερά και λες πολλά περισσότερα από αυτά που προσπαθώ εγώ να πω μεσα από τα δικά μου ποστς!

2 Δεκ 2007, 9:19:00 π.μ.  
ο Blogger gaidara ειπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που το "ακούω" αυτό... είναι πολύ όμορφο να έχουν απήχηση οι εικόνες όπως εσύ τις βλέπεις και σε άλλους... τα λόγια ναι... βλέποντας μια φωτό ξεπηδούν από μέσα μου και αν και πολύ λίγα θέλω να πιστεύω ότι δίνουν όλη την ουσία της ματιάς μου
Ευχαριστώ πολύ και πάλι :)

2 Δεκ 2007, 10:30:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker