20 Νοεμβρίου 2006

playing...

5 Comments:

ο Blogger Reflex ειπε...

I like to see the birds following the ship :)

21 Νοε 2006, 2:53:00 μ.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

:)

21 Νοε 2006, 6:14:00 μ.μ.  
ο Anonymous Ανώνυμος ειπε...

Very nice shot, bravo :-)

Et remember always :

"Heureux qui comme Ulysse a fait un beau voyage..."

Kisses

21 Νοε 2006, 6:29:00 μ.μ.  
ο Blogger iris ειπε...

Οι γλάροι έβαζαν το στόχο τους, έπαιρναν φόρα και βουτούσαν στα νερά της θάλασσας για το μεσημεριανό τους γεύμα. Αδιαφορούσαν για το καράβι που έσκιζε τα νερά βιαστικό, βέβαιο για τον όγκο του, επιπόλαιο κι αταίριαστο με τη ζωντανή φύση. Όπως και το καράβι αδιαφορούσε για τους ζωντανούς ανθρώπους που κουβαλούσε, μαζί με τις βαλίτσες στοιβαγμένα και τα όνειρα τους.
"Ο καθένας μας ταξιδεύει συντροφιά με τους φόβους ή τις ελπίδες του. Προσπαθεί να ξεφύγει από αυτά, να βρει μια καλύτερη ζωή μα η αλήθεια τον διαψεύδει. Άλλοι ταξιδεύουν για να φύγουν, μα το φευγιό τους τους στιγματίζει. Άλλοι πάλι ταξιδεύουν για να φτάσουν αλλά δεν ξέρουν καλά τον προορισμό τους και αποπροσανατολίζονται. Εγώ αποφάσισα να κάνω την ζωή μου καράβι και ταξιδεύω για να δω τους γλάρους και τα άλμπατρος."
Φανταζόμουνα το γέρο Καβαδία να τραγουδά αυτά τα λόγια καθώς κάπνιζε τη ναυτική του πίπα... Και οι γλάροι εξακολουθούσαν να βουτούν στη θάλασσα για το μεσημεριανό τους γεύμα...

21 Νοε 2006, 9:39:00 μ.μ.  
ο Blogger George Sou ειπε...

Να φεύγουμε ε;

21 Νοε 2006, 9:46:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker