23 Φεβρουαρίου 2008

σΥνΕλληνα... την πάτησες!

Και σου αξίζει! Τι νόμιζες ανόητε?

Στο γραφείο του βουλευτή που πήγαινες καθημερινά, παρακαλώντας και τάζοντας ότι πολυτιμότερο είχες, την ψήφο σου δηλαδή, για να "κουρνιάσει" το παιδί σου σε κάποια δημόσια ή παρόλο που δεν το προτιμούσες μη δημόσια θεσούλα... δημιουργώντας έτσι ένα τέρας που όμοιό του δεν υπάρχει... ένα τέρας που σε ορίζει και σε καταστρέφει αργά και μεθοδικά... αυτό το τέρας είναι ο πολιτικός-επαγγελματίας... ο πολιτικός-επιχειρηματίας... ο πολιτικός γερολαδάς!... νομίζεις ότι πήγαινες ΜΟΝΟΝ εσύ? Καημένε...

Στην τράπεζα που δήλωσες υποταγή για να έχεις το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ δικό σου κεραμίδι πάνω απ' το κεφάλι, κατά το αμερικάνικο όνειρο... και που τώρα πια σε κρατάνε σε μια παλάμη, μια παλάμη που αν δεν "κάθεσαι" καλά μπορούν να ανεβάζουν ή να κατεβάζουν με τόση φόρα που ο ίλιγγος που σου προκαλεί να είναι κατευναστικός για την συνειδητοποίηση της κατάντιας σου, που όταν αγγίξει την προσωπική αναθεώρηση και αυτή με τη σειρά της γλυκοκοιτάξει την προσωπική και ίσως ΊΣΩΣ την ολική επανάσταση τότε και μόνο τότε φαίνεσαι ελεύθερος και άρα επικίνδυνος... νομίζεις ότι έτρεχες ΜΟΝΟΝ εσύ? Δύσμοιρε...

Στα "λαικομπουζουκοσκυλάδικα" που κατέθετες τα ωραία σου λεφτά κάθε Σαββατόβραδο κι ας μην είχες την υπόλοιπη βδομάδα να κουνηθείς, αρκεί να τάιζες τουρκογενή και βαπτιζόμενα "ελληνικά λαϊκά" τραγούδια και όλο τον συμφερτό αποχαυνωμένων-αμερικάνικου λάιφ στάιλ- τραγουδιάρηδων... που έκαναν καλά τη δουλειά τους... μπήκαν στο μυαλό σου και τον πότισαν με ωχαδερφισμό και καψούρα... νομίζεις ότι πήγαινες ΜΟΝΟΝ εσύ? Κακομοίρη...

Στην τηλεόραση που καρφωνόσουνα με τις ώρες βλέποντας λοβοτομικές εκπομπές, ώστε να μην ασχολείσαι με πραγματικά σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς και του μέλλοντός σου και φυσικά των γενεών μετά από σένα, χύνοντας ποτάμια δακρύων συμπάσχοντας σε συνανθρώπους σου φτιαγμένους από pixels, γιατί τους άλλους τους είχες και τους έχεις γραμμένους, βλέποντας την μιζέρια της ζωής σου, τη μιζέρια που σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να της ξεφύγεις και που αναγνώριζες στα μοιρολατρικά και ψεύτικα πρόσωπά τους... νόμιζες ότι ήσουν ο ΜΟΝΟΣ? ΑΝΟΗΤΕ!

Στα γήπεδα που τόσο περίτεχνα ικανοποιούσαν τα αιμοδιψή ένστικτά σου, και μη γελιέσαι έχεις από αυτά!, το ξέρουμε από την ιστορία σου και το ξέρουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θέλουν να τα κοιμήσουν, να τα αντιστρέψουν, να τα κατευθύνουν ΠΑΝΩ σου, απομυζώντας παράλληλα τον πενιχρό μισθό σου που όμως πολλαπλασιαζόμενος επί των ΤΟΣΩΝ άλλων ηλιθίων σαν εσένα έγινε όπλο και ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ κάποιων που θέλουν να σε έχουν κοιμισμένο γιατί έχουν σχέδια για σένα... νόμιζες ότι είσαι ΜΟΝΟΣ? ΠΙΟΝΙ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ... ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΑΠΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΠΩΣ? ΜΕ ΤΙ? ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ? ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΚΚΟΣ... ΠΟΣΟ ΒΑΘΥΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΟ ΡΗΧΟΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ?

4 Comments:

ο Blogger philos ειπε...

Πολύ έντονα φορτισμενο κείμενο.
Να υποθέσω ότι έχει σχέση με το Σκοπιανό?

Το θέμα δεν είναι να καλεστεί να πολεμήσει τώρα ή όποτε τον καλέσουν. Το θέμα είναι να είναι μονίμως σε εγρήγορση για να αποφέυγει κάποτε να καλεστεί να πολεμήσει.
Και σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο να λες ότι την πάτησε!

23 Φεβ 2008, 10:45:00 π.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

phile ναι... το μακεδονικό ζήτημα είναι το θέμα... και εμείς όλοι η ρίζα του κακού...

23 Φεβ 2008, 11:01:00 π.μ.  
ο Blogger iris ειπε...

βαθιά ερωτήματα του έθεσες του Έλληνα και δεν μπορεί τώρα να σου απαντήσει ... ίσως αύριο στο δελτίο των 8 να του πουν την απάντηση, ή ίσως και στα πρωινάδικα.
Αλλά μην νομίζεις, την ψάχνει την απάντηση, νιώθει βαθιά στο πετσί του πως πρέπει οπωσδήποτε να τη βρει, είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Απλά, μετά από τόσα χρόνια αναζήτησης, ξέχασε την ερώτηση.

23 Φεβ 2008, 10:46:00 μ.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

δεν τον βλέπω να την ψάχνει iris μου... τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε... αλλά ας το ελπίσουμε...

24 Φεβ 2008, 12:11:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker