17 Μαρτίου 2009

αταξίδευτο...

Image Hosted by ImageShack.us

By gaidaras at 2009-03-17

... στεκόταν εκεί το μικρό καράβι... κάθε φορά που το πλησίαζε κάποιος γλάρος του φώναζε "ε εσύ! πες μου σε παρακαλώ... τι βλέπεις απο κει ψηλά? κόπασε η τρικυμία? μπορώ να φύγω τώρα?" και κάθε φορά ο γλάρος του απαντούσε "είναι πολύ ώρα που η θάλασσα ξεθύμανε και η τρικυμία κόπασε... ναι μπορείς να φύγεις! αν θέλεις να φύγεις τώρα είναι η ώρα!"

... και στεκόταν εκεί... και κάθε φορά που περνούσε γλάρος έκανε την ίδια ερώτηση... περίμενε πολλά χρόνια σε κείνο το απάνεμο λιμάνι έναν γλάρο να του πει πως... τρικυμίες θα συναντήσει πολλές και πως δεν τελειώνουν ποτέ... πως τα κύματα τα μεγάλα, τα θυμωμένα... κι αυτά θα υπάρχουν πάντα... και πως τα θαλασσοδαρμένα κουφάρια κάποιων άλλων καραβιών στον βυθό της θάλασσας χαμογελούν... γιατί  χαθήκανε ζωντανά...

2 Comments:

ο Anonymous Ανώνυμος ειπε...

Ακριβως ετσι...

Καλο κυνηγι αδέρφι... :))))

18 Μαρ 2009, 2:06:00 π.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

μάκια μικρέ! :)

18 Μαρ 2009, 4:12:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker