23 Ιουνίου 2006

αντιθέσεις


Είναι εξοργιστικό πόσο έντονες αντιθέσεις υπάρχουν στην ζωή... επαίσχυντη αδικία ... κι όμως συνεχίζουμε την ζωή μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα... σαν να δικαιούμαστε αυτήν την ευδαιμονία... σαν να αξίζουν οι άλλοι την κακοτυχία τους... ο παππούς του προπάππου μου φύτρωσε πάνω σε μια γη η οποία με
την σειρά της πέρασε στα παιδιά του τα οποία με την σειρά τους θα την κληροδοτήσουν στα δικά τους παιδιά?... γιατί?... ανήκε πάντα σε αυτόν?... πάντα???... απο πότε χρονολογικά?... πότε χτύπησε η ευδαιμονία αυτή την πόρτα του?... και που ήταν οι άλλοι... οι κακότυχοι?
Επαίσχυντη αδικία... ωραία που είναι η ζωή μας!

1 Comments:

ο Blogger Πυρφορος ειπε...

κι όμως συνεχίζουμε την ζωή μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα... σαν να δικαιούμαστε αυτήν την ευδαιμονία.
Ειναι στο χερι μας να μην συνεχισουμε την ζωη μας ετσι...Ειπαμε παλευουμε...Ποσοι απο μας πηαγμε να βοηθησουμε αυτα τα παιδακια...τους αστεγους τους φτωχους;..Οχι την ευκολη λυση παρε ενα ευρω και πηγαινε στο καλο...Προσωπικη δουλεια...Εγω το λεω ..σχεδον ποτε...Δες τους πιθηκους που λεγαμε...Μεσα στο κλουβακι μας..και δε μπα να καιγεται ο κοσμος γυρω...και ουτε περναει πο το πιθικισιο μυαλουδακι μας οτι δεν ειναι τιποτα να παθουμε και εμεις τα ιδια...θεμα μερικων λεπτων ειναι..
(Θεε μου τι φαατσεςς!!!Το μικρο πανω ειναι πολυ πολυ φατσα!)

24 Ιουν 2006, 11:04:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker