5 Φεβρουαρίου 2007

stairway to...

Photobucket - Video and Image Hosting

an old photo... a different approach...

7 Comments:

ο Anonymous Ανώνυμος ειπε...

to...
εεμ το to ειναι το ερωτημα...Ολα stairsways ειναι.. ο προορισμος ομως καθοριζει τον τυπο της σκαλας οπως και τον σκοπο..Υπαρχουν σκαλες που ναι μεν εχουν κατοφλι αλλα πανε στο υπογειο μετα απο λιγα σκαλια αλλες που πανε τερμα Θεου, αλλες που απλα σταματανε καπου στη μεση γιατι εχουν σπασει και αλλες ειναι σχεδον καθετες αλλα φτανουν σε ψηλα καστρα..

5 Φεβ 2007, 10:21:00 μ.μ.  
ο Blogger Zeekat ειπε...

I love the pic

привет из Голландии

Zeekat

6 Φεβ 2007, 1:23:00 μ.μ.  
ο Blogger iris ειπε...

η γυναίκα με το παιδί συνέχιζαν να ανεβαίνουν. Μα πού επιτέλους να οδηγούσε αυτή η σκάλα; Τώρα μόλις πέρασαν μέσα από ένα επίπεδο με σύννεφα. Κρατούσαν σφικτά ο ένας τον άλλο γιατί δεν μπορούσαν να διακρίνουν τίποτα άλλο εκτός από το λευκό. Ένιωθαν όμως μία ευφορία, μία ζεστασιά και μία αόρατη ακτίνα να τους ξαλαφρώνει από πολλές σκοτούρες της καθημερινότητας τους. Και όταν πια τα σύννεφα διαλύθηκαν βρέθηκαν σε ένα κυκλικό πέτρινο κτίσμα σαν αρχαίο θέατρο.

Στέκονταν στη μέση του κοίλου, πρωταγωνιστές στη μεγάλη παράσταση της ζωής τους. Και οι κερκίδες άδειες. Αντάλλαξαν μόνο τις ματιές τους κρατώντας τις σκέψεις τους ο καθένας για τον εαυτό τους.

Πρώτος ο μικρός τράβηξε τη μητέρα του από το χέρι με μια επιθυμία να ανεβεί τα σκαλιά του θεάτρου. Αυτός ήξερε. Ο δρόμος τον οδηγούσε στην ενηλικίωση του. Αλλά προς το παρόν δεν μπορούσε να το διαβεί μόνος. Ήθελε το ζεστό και σίγουρο χέρι της μητέρας του.

Κι αυτή το ήξερε. Σκοπός της ήταν να καθοδηγήσει το μικρό της γιο πάνω από τα σύννεφα και τις μικρότητες στον ήλιο. Ήταν ο οδηγός του κι αυτή η γνώση της έδινε μία δύναμη που δεν γνώριζε πως διέθετε, τη δύναμη της αγάπης.

6 Φεβ 2007, 10:55:00 μ.μ.  
ο Blogger Reflex ειπε...

Heaven ;)

And reminds me Led zep' :)

Hope you are doing good, here its a bit rainy.

7 Φεβ 2007, 12:04:00 π.μ.  
ο Blogger P ειπε...

wow.. an old photo but an immortal idea..

8 Φεβ 2007, 2:45:00 π.μ.  
ο Blogger Mauricio ειπε...

You have many talent!!!!!!!!!

See you

9 Φεβ 2007, 3:48:00 μ.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

thank you all so much :)

9 Φεβ 2007, 9:02:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker