25 Ιουνίου 2006

Όμορφη πόλη


... είναι η άδεια πόλη... σε αυτό κατέληξα σήμερα κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μας... οι λιγοστοί που μείναμε εντός των τειχών, σίγουρα αναπνεύσαμε ένα άλλο αέρα... τελικά οι μεγάλες πόλεις παρόλο το μέγεθός τους και τις "ανέσεις" τους δεν είναι φτιαγμένες για να φιλοξενούν πολύ κόσμο... το αντίθετο θα έλεγα... πως αλλιώς να εξηγήσεις το ότι όλη την υπόλοιπη εβδομάδα στους δρόμους βλέπεις σκυθρωπά και βασανισμένα πρόσωπα ενώ το σαββατοκύριακο χαμογελαστούς και χαλαρούς ανθρώπους?

2 Comments:

ο Blogger Jason ειπε...

Εγώ πάντως γουστάρω τις Παρασκευές.
Τότε θα με δεις με χαμόγελο.

26 Ιουν 2006, 5:37:00 μ.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

Πράγματι οι Παρασκευές μου αρέσουν και μένα περισσότερο... είναι η "πολύ" αρχή... αυτή που βλέπει απο μακρυά το τέλος...

26 Ιουν 2006, 8:04:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker