24 Μαρτίου 2008

και κει μέσα στα χαλάσματα...

Photobucket

...ξεπροβάλλει η ελπίδα... μάταια κλαίγοντας παρακαλά να 'ναι η τελευταία φορά που πεθαίνει... η τελευταία φορά που ξαναγεννιέται... η τελευταία φορά που καταριέται την ίδια της την ουσία... μάταια ορθώνεται εκεί μέσα και ανθίζει... όπως μάταια είναι όλα τα ωραία πράγματα...

2 Comments:

ο Blogger SUN W KNIGHT ειπε...

Κι όμως μόνον η ομορφιά δίνει νόημα στον κόσμο...

24 Μαρ 2008, 8:27:00 μ.μ.  
ο Blogger gaidara ειπε...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως χωρίς την ασχήμια δεν υπάρχει ομορφιά... χωρίς τον πόνο δεν υπάρχει χαρά... γι αυτό είναι μάταια όλα τα ωραία πράγματα... γιατί η συνειδητοποίηση της ομορφιάς απαιτεί την γνώση της ασχήμιας... η έστω και μικρή αίσθηση της ευτυχίας απαιτεί την ύπαρξη της δυστυχίας... η μια κατάσταση δε στέκεται χωρίς την άλλη... αυτό το είχε συνειδητοποιήσει ο Νέμο... γι αυτό και κατάφερε αυτό που δεν μπορούμε όλοι οι άλλοι... την ενσυνείδητη απομόνωση σε έναν κόσμο που η δυαδική αυτή υπόσταση των πραγμάτων σπάει και γίνεται υπόθεση του ενός... που ακόμα κι έτσι είναι ημιτελής... αλλά στο ελάχιστο... φοβερό το κείμενό σου...:)

24 Μαρ 2008, 8:39:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker