6 Ιουνίου 2008

... η τελειότητα στη γελοιότητα!

Να φτάνεις σπίτι μετά τη δουλειά, αφού διέσχισες άθλια δρομάκια, είδες εξαθλιωμένους ανθρώπους και ένιωσες ξανά πόσο βουτηγμένη στην κακομοιριά είναι αυτή η χώρα. Να φτάνεις σπίτι μετά από μια μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας συνάντησες ανθρώπους στα όρια νευρικής κρίσης, ανθρώπους που κάποτε χαμογελούσαν μα τώρα ούτε καλημέρα δεν λένε κοιτώντας σε στα μάτια παρά μονάχα με κατεβασμένο το κεφάλι, ηττημένους από τους ίδιους τους τους εαυτούς. Να φτάνεις σπίτι αφού πέρασες έξω από το τρελάδικο της Σταυρούπολης (παραδέχομαι αδόκιμος αλλά αντικειμενικός όρος) και είδες ανθρώπους σκιές, λιωμένους, χρησιμοποιημένους, ξεγελασμένους από μια κοινωνία που είναι πιο άρρωστη η ίδια απ' αυτούς... και τέλος να φτάνεις σπίτι για να διαπιστώσεις πως μιλά ο Σαρκοζί στην βουλή των Ελλήνων (οποία η τιμή!) και όλοι χειροκροτούν κάθε προβλέψιμη και κονσερβοποιημένη μπούρδα που ήρθε για να μας πει με κορύφωμα το υπέροχο "Ελλάς Γαλλία Συμμαχία vol 2"!!!
Και να σου πιάνεται το στομάχι, να θέλεις να ξεράσεις για την κατάντια μας και την υποτακτικότητά μας όταν ακούς κάποιους δημοσιογραφίσκους να λένε, με κρυφή αλλά όχι κρυμμένη περηφάνια, για την στενή σχέση του Σαρκοζί με την Θεσσαλονίκη... τότε που ήταν παιδί είχε επισκεφτεί την πόλη μας για να διευθετήσει κάποια κληρονομικά(!!!)... και να μην μπορείς να ξεράσεις... να μην μπορείς ούτε να γελάσεις... να μην μπορείς να πονέσεις γιατί έχεις πια μουδιάσει... ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ! ΤΙ ΑΗΔΙΑ! ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ!
Είμαι πια πεπεισμένη πως γι αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει μέλλον.

3 Comments:

ο Anonymous Ανώνυμος ειπε...

Και φυσικα ως γνωστον με κατο θα φυγει ο Σαρκοζουλης... ειτε rafale ειναι αυτα ειτε φρεγατες ...
Εδω που τα λεμε εχουμε γινει που εχουμε γινει υποτακτικοι...ειναι πια μονοδρομος αν θες να απιβιωσεις...τουλαχιστον τα αφεντικα μας να προσφερουν καλα αναταλαγματα... καλυτερα απο αλλους εστω..

6 Ιουν 2008, 9:39:00 μ.μ.  
ο Blogger η ψυχη μου το ξερει ειπε...

Μέλλον σαφώς και υπάρχει γι'αυτήν τη χώρα!Απλώς, είναι ζοφερό! :)


Καλό σαββατοκύριακο...κατά τ'άλλα!!

7 Ιουν 2008, 10:16:00 μ.μ.  
ο Blogger ΓΑΪΔΑΡΑ ειπε...

μικρέ φιλιά!!!

ψυχή... μέλλον ζοφερό δεν είναι μέλλον Σ' ευχαριστώ κι εσύ καλά μα περάσεις :)

8 Ιουν 2008, 10:34:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Gaidara in english
Χαθήκαμε μακριά χωρίς εσένα Τίποτα δικό μας πια κοντά σου Σύντριψε τη μνήμη μας μέσα στα όνειρα σου Και ζήτα έλεος για μας Γλύφουμε τις πληγές στο άγιο σου δέρμα Σερνόμαστε κατάκοποι κοντά σου Και μες το παρεκκλήσι της καρδιάς σου Κοινωνάμε στάχτη, πίκρα κι αίμα Οι φίλοι σου δε θα ναι δω ποτέ ξανά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Γιατί έχουν ρίξει τις καρδιές τους στα σκυλιά Κι έχουν απομείνει άδεια σκιάχτρα &:
eXTReMe Tracker